Mik azok a tachyonok?

A tachyonok azon atomi részecskék, amelyek az univerzális, lelki fény teljes spektrumát tartalmazzák.

Tachyonok voltak azon első részecskék, amelyeket a Forrás / Mindenható Teremtő teremtett meg, ennek az univerzumnak a kezdetén.

 

Ezért közvetlenül kapcsolódnak a Forráshoz, és az eredeti teremtési tervet bocsátják ki. Ez magában foglalja a lelkünk eredeti tervét is, amely a Forrás része.

A tachyonok mindig egyidejűleg léteznek minden síkon, azaz fizikai, éteri síkon is. Ezért a tachyonok bármilyen betegség gyógyulását kezdeményezhetik, legyen az fizikai, mentális, érzelmi stb., De, ez még mindig függ, az egyes egyén szabad akaratától, döntéseitől, hogy minden szempontból igazodjanak a Forrástervhez. Ez a fő tényező, amely meghatározza a gyógyulás sebességét.

A tachyonok rendkívüli gyógyítási és harmonizáló hatással rendelkeznek. Teljesen harmonizálhatják az összes olyan energiaterületet, amely a gravitáció, az elektromágnesesség és a gyenge nukleáris erő eredménye. Ez gyakorlatilag sokféle módon tükröződik. A tachyon energiája harmonizálja és megnöveli az energia mátrixot, amely minden anyagot formál, és ezáltal mentális, érzelmi, éteri és fizikai testünket is. Mindez nagyban befolyásolja fizikai egészségünket és jólétünket. Mivel az összes elektromágneses emissziót harmonizálja, kiváló védelmet nyújt mindenféle elektroszmog ellen is.

Ez a speciális Tachyon kamra lehetővé teszi a tachyonok felsőbb dimenziókból történő továbbítását a fizikai síkra és a fizikai anyagba.

A Tachyon kamrán belüli gyógyítási idő 45 percet vesz igénybe, és visszafordíthatatlan pozitív hatással bír.

Tachyon-kamrák egyedülállók. A kamrán belüli Tachyon-telítettség nagyon nagy mennyiségben van jelen.  A kamra készítője, telepítője  képes kommunikálni 12. dimenziós lényekkel, akik az egyes kamrákra nézve figyelik a Tachyon frekvenciákat, és biztosítják, hogy minden kamra csúcsteljesítményen fusson. Ezek a kamarák, miután aktiválódtak, folytatják a portál energia áramlását minden egyes kamarába, függetlenül attól, hogy hol található.

Fontos információk a tachyon kamrákról:

  • A tachyonok egyidejűleg együttműködnek minden területen, akár fizikai, akár szellemi vagy akár érzelmi. Lelki fényként és tökéletes tudatosságként a lényünk minden aspektusát elérik, és automatikusan „helyreállítanak” mindent, ami kiegyensúlyozatlan.
  • A Tachyon kamra belsejében a tartózkodás 45 percig tart. Ez lényegünk minden szintjét érinti, és visszafordíthatatlan pozitív hatásal van rá.
  • A tachyon kamrában egy 45 perces tartózkodás elsődleges célja nem a nagyobb betegségek gyógyulása, hanem a holisztikus gyógyító kezelés, amely a teljes tudatossággal rendelkező belső forrással való újra csatlakozással érhető el. Így a tachyonok automatikusan a helyreállítást igénylő helyre irányulnak.
  • A tachyon kamra használata a fizikai, lelki, érzelmi vagy mentális betegségek belső gyógyulási folyamatát kezdeményezheti. Függetlenül attól, hogy a gyógyulási folyamat működik-e és milyen gyorsan működik, teljes mértékben az Ön személyes hajlandóságától és szabad akaratától függ.
  • A tachyon kamra idején mély relaxációs érzés, regeneráció, biztonságérzet, és boldogság érhető el. 

Minden egyes embernek, függetlenül a pénzügyi forrásaitól képesnek kellene lennie, hogy élvezze ezt a tapasztalatot.

A Tachyon kamra optimális hatásának elérése érdekében egymás után legalább 6 Tachyon alkalmazást ajánlunk.

Három alkalmazás az első 7-10 napon belül, majd egy-két további alkalmazás hetente.

Magyarországon Tachyon Kamra elérhető Szeged mellett Domaszéken.

 

Share This