Tachyon gyógyítást segítő és öregedésgátló

Izgalmas új helyszínen, Szeged mellett Domaszéken

Domaszék, Béke utca 16

0Domaszéki Tachyon Kamra lelki, egészségügyi előnyöket biztosít.

 
 
 

Töltsön el 30-90 percet egy egyedülálló, gyönyörű, nagy energiájú és átalakító Tachyon Kamrában.

Lazítson egy kényelmes fotelben ebben az erőteljes, tachionizált piramisban a kétszintes tachyon kristálygenerátor alatt.

Pompás, szakrális geometriájú nyomtatott tachionizált anyagok borítják be, miközben igény esetén egy speciálisan előkészített transzformációs tachion zenét hallgathat egy zajszűrős Boise headsettel.

Egy három fémötvözetből álló Tachyon-Living Power Rudat fog tartani mindkét kezedben az ülés során.

A Tachyon-Living Power Plate-ok és a Tachyon-gömbök stratégiailag ön körül helyezkednek el, valamint kiválasztott kristályok és különféle metafizikai műtermékek, hogy fokozzák az állandó pozitívan átalakító, életfokozó élményeket.

Hozzávetőleges költség: 30 perces kezekés 10.000 Ft.  – figyelje a promóciós árakat és az akciós hirdetményeket.

Ha úgy érzi önnek segítséget tud nyújtani a kamra kérem keressen  +36706080280 telefonszámon időpont egyeztetésért.

A Tachyon leírásakor nehéz nem energiaként hivatkozni rá. „Érezni” lehet. És ez energiának tűnik. Mégis a legtöbben, akiknek energiaérzékenyek, azt mondják, hogy ez nem olyan, mint bármely más energia, amit korábban valaha is éreztek. Ez nem olyan, mint a kristályokból vagy más, energetikai tulajdonságokkal rendelkező kövekből származó energia. Nem is olyan, mint egy Rife Frequency gép. Ennek ellenére az ember érezni fogja a tachionok forgását, és ez hatással van a sejtjeikre. Ez annyira, annyira más. Add meg a szándékodat, és megszervezi magát, és veled együtt dolgozik, benned és rajtad keresztül, a te legmagasabb és legjobb javad érdekében.

Ezenkívül, mivel az egyensúlyhiány kiegyensúlyozására szolgál önmagunk minden aspektusán belül, segíthet az embernek „elmozdulni” onnan, ahol vannak – oda, ahol lenni akarnak. 

Nem számít, hogy a címzett észreveszi-e vagy sem. Nem számít, hogy nyilvánvaló vagy nem – a Tachyon mindig működik. A Magyarországi Tachyon kamra mindig a legmagasabb és legjobb jó érdekében fog dolgozni. Semmi negatív vagy aljas nem történhet, mivel a Power Tachyon kamrát a Szeretet lezárja.

 

A Tachyon leírásának legjobb módja, ha  megtapasztaljuk.

Share This