A Föld Elemeinek Aktivátora

A Föld Elemeinek Aktivátora egy olyan készülék, amelynek célja, hogy visszabillentse a belső egyensúlyunk. A negatív vibrációt pozitívra cserélje, új pozitív üzeneteket juttasson szervezetünkbe sejt szinten, ami által megváltoznak az érzelmeink, gyógyulnak a szerveink és mi magunk is harmóniába, egyensúlyba kerülünk.

Az Aktivátort négy összetevő alkotja. Az egyik, egy tökéletesen kialakított mágneses mező, két mágnessel, amelyre, ha ránézünk a végtelenség látható. A következő a három felvillanó szín. a piros, a kék és a zöld. Ez a háromság, illetve alapszínek, melyeket az ember érzékel. Összegezve ez állítja fel a tökéletes egyensúlyt.

~ Young elméletét ötven évvel később Hermann Ludwig von Helmholtz fejlesztette tovább, és Young-Helmholtz-elméletként, illetve háromszín-elméletként vált ismertté. Helmholtz szerint a szemben háromféle, ma már csapokként ismert színreceptor van, melyek a látható fény hosszú (piros), közepes (zöld) vagy rövid (kék) hullámhosszúságú tartományába eső fényre érzékenyek. A három receptor együtt határozza meg a színérzékelést.)

A szürke kör alakú anyag, a szilikát, ami megtriplázza a sejtek újjáépülését, helyrehozatali képességüket. Azok, akik szilikátos vizet ittak közismert nevén a fiatalság vizét.

Az Elemek Aktivátora kombinálja a mágneses mező pozitív hatását, a színeket és a szilikátot, mindemellett a geometrikus elemek használatával történő tervezésnek köszönhetően, az öt elemet odaadja számunkra egyensúlyban.

Hátul az élet gyümölcse geometrikus minta látható.

Elől spirálos formát alakítottunk ki, aminek a dimenziók közötti utazás miatt van jelentősége. Képtelenek lennénk egyenes vonalban utazni, így csak spirálisan lehetséges. Ezért van az, ha az üvegpohárban lévő vizet rátesszük a gépre, akkor az energia örvényleni kezd benne, spirlálosan és így kap meg mindent.

 

Ha megiszod ezt az energiákkal dúsított italt, akkor a minden sejted megkapja a víz által hordozott üzenetet. Így a testünk vibrációja is egyből megváltozik, hiszen a test máshogy kezd el reagálni az üzeneteknek köszönhetően. Azonnal megváltoztatja az agyi hullámokat és az ott végbemenő kémiai folyamatokat, az érzelmeket, helyrehozza a szerveket.

Természetesen használhatod a tükrözési zonához (reflect zone), ami kapcsolódik a szerveinkhez, így, ha az aktivátort odatesszük, (jelenleg a tenyerünkhöz) akkor a tökéletes egyensúlyi energiát vezeti bele ezekbe a meridiánokba.

Meridián: A csakrákban összegyűjtött és tárolt életenergiát az éteri levegőnél is finomabb halmazállapotú láthatatlan vezetékrendszer szállítja az egész testet behálózó meridián csatornáin keresztül. A meridiánok láthatatlan, éteri halmazállapotú energiavezetékek, melyek feladata a csi, a vitális életenergia szállítása és szétosztása szervezetünkben.Ha az energiafelvétel bármelyik pontján zavar keletkezik – alulműködés vagy túlműködés -, akkor a meridiánok speciális pontjain történő ráhatással gyógyíthatjuk testünket.

Ezáltal a blokkok hatástalanítva lesznek, továbbá méregtelenítve is, hiszen megszabadulunk a káros dolgoktól és egyensúlyba kerülünk.

Emellett a kristályunkat is tudjuk aktiválni, hiszen az Aktivátor mindent beleáramoltat, ami szükséges.  Amellett, hogy viselhetjük, még körkörös mozdulattal a kristály segítségével megcsinálhatjuk a saját energia aktiválásunkat. Vagy rajtahagyva a kristályt a bekapcsolt gépen aktiválhatjuk vele az energiákat a szobában is.

 

Tisztíthatjuk vele az aura mezőnket is, úgy, hogy harminc centiméter távolságban tartjuk magunktól és végighúzzuk auratestünkön, gyorsan és határozottan. Azonnal a plazma energia, ami körülöleli az aura mezőnket tökéletes egyensúlyba kerül.

 

Ha szeretnénk aktiválni a csakránkat, lélegezzünk, ilyenkor megkapjuk az energiát a belsőnkbe (fontos, hogy a mágneses rész legyen ilyenkor felénk és tartsuk nagyon közel magunkhoz, kb 1-2 cm) Ha pedig kifelé szeretném a csakraenergiát tenni megfordítom, és szintén lélegzem. Egyből hangolva lesznek a csakráink, hiszen egyensúlyba kerülnek néhány másodpercen belül.

 

A víz az egyetlen elem, ami nem károsodik, hanem újrahasznosítható, újratermelődik a Földön belül. Ezen a folyamaton belül, természetesen hordoz különböző emlékeket, energiákat.

Az elementar aktivator képes a vízbe életet lehelni, így teszi, harmónikussá és egyensúlyba energetikailag.

Összefoglalva: ha az emberek megisszák, ez nem csak tiszta víz, ez egy pozitív vibrációjú víz, ami meg tudja változtatni a mi vibrációnk is.

Mivel, ha negatívak vagyunk, és valami negatívat adunk magunknak, például vegyianyag, negatívvá tesz minket. Ezért, ha minden nap fogyasztjuk ezt a vizet, akkor visszahoz minket az egyensúlyba, kiiktatja a negativitást, így lehet egy jobb, pozitív és tisztább tudatunk. Nem megfeledkezve az érzelmeinkről, és a testünkről sem, ami jó irányba változik. Mivel minden nap, ha isszuk a vizet, megváltozik a vibrációnk negatívból pozitív irányba.  Még akkor is, ha nem kerülhetjük el az összes negativitást, kárt – viszont kiiktathatunk annyit, amiennyit csak tudunk.

Share This