Szakrális Fényrezonanciás Eszközök
az Igazi Multidimenzionális Jólétért

SZKENNELÉS – ELEMZÉS – JELENTÉS – GYÓGYULÁS

A fény, a színek és a szent geometriák hatással vannak testünkre és jólétünkre. Számos ősi nép ezt már felismerte. A tudósok egy évekig kutatták a fotobiotikumok, a szent geometria és a kristályok kapcsolatát, és olyan eszközöket fejlesztettek ki, amelyek javítják az emberi életet, az egészséget és a jólétet.

A Light Mandalas azt a feladatot tűzte ki, hogy ezt a jólétet mindenki számára elérhetővé tegye. Itt mindent megtalál a Light Mandala termékekről. Örömmel segítünk abban, hogy ezen nagyszerű mandalák egyikének büszke tulajdonosává válj.

Örömmel mutatjuk be, hogy miként használhatja a Light Mandala eszközöket, vagy másoknál megtapasztalhatja. Ehhez lépjen kapcsolatba velünk.

1. Szkennelő

Egy szkennelő általi bemérés, és az adatok továbbítása egy tabletnek. Szkennelő nemcsak a fizikai, hanem az éteri és asztrális testet is szkenneli, a biometrikus lenyomatokat vizsgálja és kialakít egy ajánlati listát, ahol be kell avatkozni.

A M’Scan visszacsatoló hurokba megy, amelyben megkérdezi a testet, hogy akar-e többet egy bizonyos frekvenciából, vagy sem, és felfedezi a test reakcióját. Ezt különféle színű, időtartamú programozott kódokat tartalmazó fény útján teszi meg, amelyet egy kristályon, fénypálcán vagy egy „lámpán” keresztül táplál be.

Szkennelési folyamat
A Mandala Scan és a táblagép közötti szinkronizált szkennelési folyamat megmutatja az állapotot.
– Piros: Mentális / érzelmi funkcionális szint.
– Kék: A szív, az elme és a lélek egyesül.
– Zöld: Egyensúlyi kapcsolat a szívvel, az elmével és a lélekkel.

A Mandala Scan
– nem invazív
– nem tartalmaz ionizáló vagy romboló mezőket
– az értékelés és a súlymérés kockázatmentes
– fájdalommentes és mellékhatások nélkül.

2. Mandala Rainbow Star – Astral Star

A Mandala RainbowStar fraktál fénymezőket termel, amelyek pontos információs rezonanciákkal rendelkeznek, kölcsönhatásba lépnek az emberi energikus meridián csomópontok, pontok és információs auros mezők révén, ami harmonikus mentális, érzelmi és pszicho-lelki állapotokat eredményez. A Mandala RainbowStar fokozza a terek légkörét, ami javítja a hangulatot és az általános energiát; relaxációs és wellness stúdiók, egészségmegőrző és személyes meditációs terek.

A Mandala Rainbow Star pontos geometriai mintázatokat hoz létre koherens fényből, amely a tiszta rezonánsan hangolt kristályok geometriai szerkezetével ötvözi az eredményeket. A fény Mandalák feltárják az emberi energetikai és információs mezők rezonáns geometriai fotonmezői közötti kölcsönhatásokat. A Mandala Rainbow Star egyedi hangulatot teremt a hangulatok és a tudatállapotok befolyásolására az agyhullám és a bio-mező behatolása révén. A Mandala Astral Star olyan egyedi légkört hoz létre, amely befolyásolja a tudatállapotokat és tudatállapotokat az agyhullámban és a biomezőben.

3. Mandala VN Star

A Mandala VNStar a koherens fény pontos geometriai mintáit alkotja, kombinálva a tiszta rezonánsan hangolt kristályok geometriai szerkezeteivel, az eredmények egyedülállóan rezonáló fényterek. Fehér lézerek, rezonánsan hangolt kristályok és kézzel készített aranyozott hullámvezetők vágják a pontos univerzális geometriai arányokat. A fény Mandalák feltárják az emberi energetikai és információs mezők rezonáns geometriai fotonmezői közötti kölcsönhatásokat vizsgálja..

A geometriai mandala mezők pontos információs rezonanciákat hoznak létre, kölcsönhatásba lépnek az emberi energetikai meridián csomópontjaival, pontok és információs mezők révén, ami harmonikus mentális, érzelmi és pszicho-lelki állapotokat eredményez.

4. Mandala Light Alchemy

Minden ismert elem leírása.

A Mandala Light Alchemy egy 16 millió színből álló fényforrás, amely az elemek, nyomelemek, homeopátiás sejtek, sók spektrális rezonanciáinak újbóli létrehozásával, és az egyes elemeket képviselő pontos színek kiadásával támogatja a fizikai testet.

A Light Alchemy és a Mandala Scan kombinációja egy erős, biológiai visszacsatolású technológiát alkot, amely figyelemmel kíséri a felhasználó elméjének, testének és szellemének koherenciáját, és fényes fényt biztosít az aktuális állapotnak megfelelően. Amint az érzékelő észleli az állapotot, vezérli a színes fénymodult, lámpát, és az egész helyiség a beérkezett állapottól függően megváltoztatja a színét. Színterápiás rendszerként is működik, ahol a test megkapja a feltérképezett hiányos színeit az érzékelő által érzékelt színekkel összhangban.

5. Element Aktivátor

A Mágneses mező, a különleges fény, a szent geometria és a Quartz kombinációja
Többfunkciós eszköz – mágneses mező, a spektrális fény, a szent geometria és a kvarc kombinációjával. Ezzel a kombinációval ez az aktivátor hatással lehet a csakránk energiájára és az aura mezőkre is.

Címünk

Domaszék, Béke u. 16

Telefonszám

+36 70 608 02 80

Email

fenymandala.tachyonkamra@gmail.com

Share This