Szakrális Fényrezonanciás Eszközök az Igazi Multidimenzionális Jólétért

SZKENNELÉS – ELEMZÉS – JELENTÉS – GYÓGYULÁS

 
 
 
Kedves Olvasó! Két alternatív lehetőséggel szeretnélek megismertetni. Melyek az mellett, hogy elősegítik a test gyógyulását,  a lélek és a szellem fejlődésében is segítséget nyújtanak. Az oldalunkon található információk nem mindenkinek lesz érthető, de mindenkinek elérhető.  Tény, hogy ma szinte minden panaszt drága pirulákkal gyógyítanak, amelyekből folyvást újabbak és újabbak kerülnek piacra. Holott van más lehetőség, sajnos az orvosok csupán a gyógyulás egyik útját kínálják.
 
 

Fény mandala Tachyon kamra – az egészséges jövő

minden olyan tevékenységet támogat, melyek emelik a rezgést, terjesztik a szeretetet és a boldogságot, a szabad akarat figyelembevételével.

 

Megalkották a legújabb technológiát, hogy javítsunk az emberi tapasztaláson és most itt az idő, hogy eljusson az egész világra

Az öregedésre és a betegségekre való összpontosítás helyett a Light Mandalas az életminőségre, az egészségre és a hosszú élettartamra összpontosít. Tisztában vagyunk azzal, hogy az egyetlen ésszerű módszer a test, az elme, a szív és a lélek integrált és egészséges állapotában tartása, hogy ellenálljanak minden támadásnak, és ezzel megakadályozzák az öregedést és a betegségeket. Alapelvünk a megelőzés. 

Megelőzésen túl a  „sűrű” test harmonizálása és egyensúlyba hozása a sejtek regenálása, eredeti állapot (gyógyult) visszaállítása az alkotó elemek rávezetése a helyes működésre.

LOREM IPSUM

ÍRJ NEKÜNK

Jogi nyilatkozat és nyilatkozat:

 Rámutatunk arra, hogy az energetikai tachyon alkalmazás, és a Light mandala hatásmechanizmusa és sikere még nem tudományosan elismert, és bizonyított. Ennek megfelelően a Tachyonok segítségével történő energetikai alkalmazás és a Light mandalas fényterápia nem gyógyító kezelés, csak saját felelősségére vegye igénybe. Nem helyettesíti az orvosi diagnózist és az orvosi kezelést.

Címünk

Domaszék, Béke u. 16

Telefonszám

+36 70 608 02 80

Email

fenymandala.tachyonkamra@gmail.com

Share This