Hírlevél

A többszörösét kapod meg, ha most segítesz.

Magyarországon jelenleg csak Budapesten érhető el Tachyon Kamra. Aki úgy érzi szüksége van rá keresse Nagy Katalint +36203824000 telefonszámon. 

Szeretnénk Szegedre is elhozni egy Tachyon Kamrát, ehhez kérnék segítséget.

Amennyiben ön megteheti segíthet abban, hogy Magyarországon elérhető legyen még egy TACHYON KAMRA. Ennek érdekében felajánlom, hogy aki hozzá tud járulni a megvalósításhoz annak kedvezményt biztosítok a Tachyon kamra használati díjából. A kedvezmény mértéke a kamra használati díjának 50%-a. Így ha pl. 20.000 Ft-ot szán rá, akkor annak használati értéke 40.000 Ft. lesz. Mely összegeket egyeztetett időpontban fel tud használni, vagy akár át is adhatja, más személynek.

 

Tachyon kamra

Összegyűlt támogatás: 1.250.000 Ft.

 

 

A Tachyon kamra egy teljesen természetes alapanyagokból készített kenderházban lesz elérhető. Elérhetősége itt!

Kedvezményes használati díj befizetésére, legkésőbb 2020. augusztus 01-ig van lehetőség, utána a Tachyon Kamra megrendelésre kerül.

Vállalom, ha isten is úgy akarja a fennmaradó összeget ki fogom pótolni és lesz Magyarországon Tachyon kamra. Hiszek abban, ha elképzelésünk pozitív akkor az meg fog teremtődni.

Jelenlegi ára közel nettó 20.000 USD. A kamra használatának foglalásáról hivatalos bizonylatot állítunk ki, dílybekérő formályában, melyet külön számlán fogunk tartani. A befizetett összeg bármikor visszakérhető a Tachyon kamra megrendelésének időpontjáig, a felmerülő kezelési költség levonásával. Köszönöm, hogy idáig eljutott, és elolvasta.

 

 

Jogi nyilatkozat és nyilatkozat

Rámutatunk arra, hogy az energetikai tachyon alkalmazás, és a Light mandala hatásmechanizmusa, és sikere még nem tudományosan elismert, és bizonyított. Ennek megfelelően a Tachyonok segítségével történő energetikai alkalmazás és a Light mandalas fényterápia nem gyógyító kezelés, csak saját felelősségére vegye igénybe. Nem helyettesíti az orvosi diagnózist és az orvosi kezelést.

Honlap készítés