Hírlevél

Light Mandalas

Tiszta terápiás fény

Olyan technológiát hozunk Önnek, amely finoman javítja a test energetikai és információs területeit, a gyengébb szempontok táplálásával és támogatásával, ugyanakkor korrigálja az ellentmondásos energiákat.

A fény, a színek és a szent geometria befolyásolja testünket és jólétünket. Számos ősi nép ezt már felismerte. Tiszta, szent geometriai rezonáns fényt használva, kristályok által megtörve. A szent geometria a teremtés szent nyelve és terve - alakja, formája, hulláma és rezgése alapján - amelyből az egész univerzum és minden anyag képződik. A szent geometria tudománya az ókori civilizációkhoz vezethető vissza. Ez a szent geometriai mező információs rezonanciákat biztosít, amelyeket az emberi energetikai és információs területeken (aura) keresztül kapnak, jelentős mentális, érzelmi és fizikai előnyökket. 

Készülékegyüttes négy főegységből és több hasznos darabból áll. 

Light Mandala készülékek

 

1. Szkennelő

Egy szkennelő általi bemérés, és az adatok továbbítása egy tabletnek. Szkennelő nemcsak a fizikai, hanem az éteri és asztrális testet is szkenneli, a biometrikus lenyomatokat vizsgálja és kialakít egy ajánlati listát, ahol be kell avatkozni.
 A M'Scan visszacsatoló hurokba megy, amelyben megkérdezi a testet, hogy akar-e többet egy bizonyos frekvenciából, vagy sem, és felfedezi a test reakcióját. Ezt különféle színű, időtartamú programozott kódokat tartalmazó fény útján teszi meg, amelyet egy kristályon, fénypálcán vagy egy "lámpán"  keresztül táplál be.
Szkennelési folyamat
A Mandala Scan és a táblagép közötti szinkronizált szkennelési folyamat megmutatja az állapotot.
- Piros: Mentális / érzelmi funkcionális szint.
- Kék: A szív, az elme és a lélek egyesül.
- Zöld: Egyensúlyi kapcsolat a szívvel, az elmével és a lélekkel.

A Mandala Scan
- nem invazív
- nem tartalmaz ionizáló vagy romboló mezőket
- az értékelés és a súlymérés kockázatmentes
- fájdalommentes és mellékhatások nélkül.
Mangala szkennelő

2. Mandala Rainbow Star - Astral Star 

 

A Mandala RainbowStar fraktál fénymezőket termel, amelyek pontos információs rezonanciákkal rendelkeznek, kölcsönhatásba lépnek az emberi energikus meridián csomópontok, pontok és információs auros mezők révén, ami harmonikus mentális, érzelmi és pszicho-lelki állapotokat eredményez. A Mandala RainbowStar fokozza a terek légkörét, ami javítja a hangulatot és az általános energiát; relaxációs és wellness stúdiók, egészségmegőrző és személyes meditációs terek.

A Mandala Rainbow Star pontos geometriai mintázatokat hoz létre koherens fényből, amely a tiszta rezonánsan hangolt kristályok geometriai szerkezetével ötvözi az eredményeket. A fény Mandalák feltárják az emberi energetikai és információs mezők rezonáns geometriai fotonmezői közötti kölcsönhatásokat. A Mandala Rainbow Star egyedi hangulatot teremt a hangulatok és a tudatállapotok befolyásolására az agyhullám és a bio-mező behatolása révén. A Mandala Astral Star olyan egyedi légkört hoz létre, amely befolyásolja a tudatállapotokat és tudatállapotokat az agyhullámban és a biomezőben.

Mandala RainbowStar

3. Mandala VN Star

 

A Mandala VNStar a koherens fény pontos geometriai mintáit alkotja, kombinálva a tiszta rezonánsan hangolt kristályok geometriai szerkezeteivel, az eredmények egyedülállóan rezonáló fényterek. Fehér lézerek, rezonánsan hangolt kristályok és kézzel készített aranyozott hullámvezetők vágják a pontos univerzális geometriai arányokat. A fény Mandalák feltárják az emberi energetikai és információs mezők rezonáns geometriai fotonmezői közötti kölcsönhatásokat vizsgálja..

 A geometriai mandala mezők pontos információs rezonanciákat hoznak létre, kölcsönhatásba lépnek az emberi energetikai meridián csomópontjaival, pontok és információs mezők révén, ami harmonikus mentális, érzelmi és pszicho-lelki állapotokat eredményez. 

Mandala VNStar      Pálca

4. Mandala Light Alchemy

Minden ismert elem leírása.

A Mandala Light Alchemy egy 16 millió színből álló fényforrás, amely az elemek, nyomelemek, homeopátiás sejtek, sók spektrális rezonanciáinak újbóli létrehozásával, és az egyes elemeket képviselő pontos színek kiadásával támogatja a fizikai testet. 

A Light Alchemy és a Mandala Scan kombinációja egy erős, biológiai visszacsatolású technológiát alkot, amely figyelemmel kíséri a felhasználó elméjének, testének és szellemének koherenciáját, és fényes fényt biztosít az aktuális állapotnak megfelelően. Amint az érzékelő észleli az állapotot, vezérli a színes fénymodult, lámpát, és az egész helyiség a beérkezett állapottól függően megváltoztatja a színét. Színterápiás rendszerként is működik, ahol a test megkapja a feltérképezett hiányos színeit az érzékelő által érzékelt színekkel összhangban. 

Mandala Frekvrenciák                         

Mandala Lámpa

 

5. Element Aktivátor

 

A Mágneses mező, a különleges fény, a szent geometria és a Quartz kombinációja

Többfunkciós eszköz - mágneses mező, a spektrális fény, a szent geometria és a kvarc kombinációjával. Ezzel a kombinációval ez az aktivátor hatással lehet a csakránk energiájára és az aura mezőkre is. 

 

Elemek aktivátora

 

Forrás:

http://2012portal-hungary.blogspot . com/2017/04/uj-fejlett-technologiak.html

http://cobrarozsa.blogspot . com/2017/11/feny-mandala-es-egyeb-hozzakapcsolodo.html

https://www.light-mandalas . com/products

Honlap készítés